15 / 05 / 2024

Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Vakıfbank, mevduat hesapları için önemli bir zamanaşımı duyurusu yaptı. Bankanın açıklamasına göre, zamanaşımı listesinde yer alan müşterilerin, 101 gün içerisinde şubeye başvurmaları gerekiyor.



Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Zamanaşımı listesi için sorgulamanın nasıl yapılacağı merak ediliyor

Vakıfbank, mevduat hesapları için duyurduğu zamanaşımı konusunda arayışlar başladı. Vakıfbank müşterileri verilen zamanı kaçırmamak için listede olup olmadıklarını merak ediyor. Bundan dolayı da zamanaşımı listesi sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını merak ediyor. Vakıfbank mevduat hesaplarındaki bakiyelerini kaybetmek istemeyen kişiler aşağıdaki adımları takip ederek zamanaşımı listesinde bulunup bulunmadıklarını kontrol edebilirler.

Vakıfbank, müşterilerin banka hesaplarında bulunan zamanaşımına uğramış mevduat bakiyelerini sorgulayabilecekleri bir internet sayfası açtı. Sorgulama sayfasında, müşterilerin ad-soyad gibi bilgilerini girerek hesaplarında zamanaşımına uğramış mevduat bakiyesi olup olmadığını öğrenebilecekleri bildirildi. Müşteriler, Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden bu sorgulama işlemini gerçekleştirebilecekler. Listede adı bulunan kişiler, 15 Haziran 2023 tarihine kadar hesaplarının bulunduğu şubeye kimlik belgeleri ile başvurarak bakiyelerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilmesini önleyebilirler.

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması! Bankart sahipleri acilen baksın! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!

Teminatsız kredi almak isteyenlere güzel haber bu bankadan geldi! Başvuru için koşullar!

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön