06 / 05 / 2024

Bu bankanın 32 günlük mevduat faizi rakamları resmen rekor kırdı! Faizleri duyanlar bankaya koştu!

Bu bankanın 32 günlük mevduat faizi rakamları resmen rekor kırdı! Faizleri duyanlar bankaya koştu!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank'ın yüzde 40'a varan yüksek faiz oranları yatırımcıların da dikkatini geçti. Söz konusu yeni faiz oranlarını duyanlar bankaya koştı.



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Akbank, tasarruf sahiplerine cazip bir fırsat sunmak için düğmeye bastı.

En Son Medya'da yer alan habere göre, söz konusu bu kampanya kapsamında Akbank, vadeli hesap açan müşterilerine yüzde 40'a kadar çıkan yüksek faiz oranları sunmaya başladı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, hem mevcut müşteriler hem de yeni müşteriler için geçerli olacak olan söz konusu bu kampanya, tasarruf sahiplerine ek kazanç sağlama fırsatı da sağlıyor.

Yine aktarılan detaylara göre, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank'ın sunduğu yüksek faizli vadeli hesap kampanyasından yararlanmak için belirli şartlar da bulunuyor.

Bu bankanın 32 günlük mevduat faizi rakamları resmen rekor kırdı! Faizleri duyanlar bankaya koştu!

AKBANK MEVDUAT FAİZİ KAMPANYASI DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, söz konusu bu kampanya kapsamında değerlendirilecek hesap türleri şu şekilde: Standart Vadeli Mevduat, WinWin Hesap, Serbest Hesap, Nar Vadeli
Mevduat, Birikim Hesapları ve Ara Dönem Ödemeli Hesap.

Yine verilen detaylara göre, söz konusu bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, minimum 10 bin Türk Lİrası ve maksimum 10 milyon Türk Lirası tutar aralığındaki 32-35 gün vadeli hesaplar açması gerekiyor. 

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu bu kampanyadan faydalanmak için müşterilerin Akbank müşterisi olmaları gerekiyor. Ayrıca yeni Akbank müşterileri, Akbank Mobil veya Akbank İnternet üzerinden hesap açtıktan sonra, 90 gün içinde minimum 10 bin Türk Lirası ve maksimum 10 milyon Türk Lirası tutar aralığındaki 32-35 gün vadeli hesaplarda yüzde 40 faiz avantajından faydalanabiliyor.

Ayrıca paylaşılan bilgilere göre, kampanya faiz oranları oldukça dikkat çekici olsa da, müşterilerin bu kampanya şartlarını dikkatle incelemeleri ve banka ile iletişime geçerek detaylı bilgi almaları da büyük önem taşıyor. 

Aktarılan bilgilere göre Akbank, tasarruf sahiplerine yüksek faizli vadeli hesap kampanyası ile ekonomik rahatlama sağlama amacı güderken ayrıca söz konusu bu kampanyanın müşterilere tasarruflarını en iyi şekilde değerlendirme fırsatı sunarak finansal hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamayı da hedefliyor. 

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Araç sahipleri acil bakın, son gün 30 Kasım! Büyük cezası var!

Gram altının tam tamına 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı!  Altını olanlar acil bakın!


Geri Dön