22 / 07 / 2024

‘Bu daha fragman’ diyen İslam Memiş, gram altının pik seviyesini açıkladı!

 ‘Bu daha fragman’ diyen İslam Memiş, gram altının pik seviyesini açıkladı!

Ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş herkesin beklediği açıklamalar yaptı. Memiş bu açıklamalarda altın fiyatlarının da dolar fiyatlarının da artacağını ifade etti. Uzman ekonomisti açıklamaları şöyle:




Gram Altın

Altın yatırımcısına uyarılarda bulunan İslam Memiş altın piyasasında artışların devam edeceğini açıkladı. Senenin ilk haftalarında yüzde 8- 9 aralığında bir artış olduğunu söyledi. 1114 TL ile seneye başlayan altın 81 T'lik farkla devam ediyor. Rekorların devam edeceğini açıklayan uzman gram altın fiyatının 1500 seviyelerine ulaşacağını ekledi. Ons altının 1942 dolar seviyesine kadar yükseldiğini ve artışın yıl içinde devam edeceğini açıkladı.

Gümüş

İslam Memiş gram altında olduğu gibi artışın olacağını açıkladı. Gümüşün ons fiyatının 23.71 dolar seviyelerinde olduğunu açıkladı. Aynı zamanda 2023 yılında da altından daha fazla getiri sağlayacağını da açıkladı.

Bitcoin

Yatırımcılarının sabırla beklemesi gerektiğini söyleyen Memiş, piyasada artış olacağını söyledi. Açığa işlem yapmamanın önemini belirtti.

İslam Memiş sözlerini şu cümlelerle bitirdi. FED kararlarının yumuşadığını, 25 puanlı bir faiz artırımı olduğunu açıkladı. 2022 senesinde doların karşısında değer kaybedenlerin 2023 senesinde tam tersi durumla karşılaşacağını söyledi. 2023 senesinde euro, altın, gümüş, sterlin piyasalarının değer kazanacağını açıkladı. Dolarda gerilemenin senenin ilk dönemlerinden itibaren başlayacağını özellikle mart ayında gerilemeler olacağını belirtti.

 ‘Bu daha fragman’ diyen İslam Memiş, gram altının pik seviyesini açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Şubat 2023 tarihinde saat 22.47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,82 Türk Lirası, Euro 20,35 Türk Lirası, altının gramı ise bin 129 Türk Lirası değerinde.

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

İslam Memiş paylaştı: İşte doların coşacağı tarih!

EYT'de şartlar belli oldu! İşte Meclis'e gelen kanun teklifi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön