02 / 05 / 2024

Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı

Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı

Uzunca bir müddet adından bahsettirecek Halkbank, 45 bin TL'lik prpomosyon oranıylada şu ana kadar tüm zamanların rekorunu kırdı.  Buna mukabil, memur ve emeklilere 45 bin TL'lik maaş promosyonu ödenecek



Geçen sene, bankaların emeklilere ve kamu çalışanlarına verdiği maaş promosyonları çok konuşulmuştu. Özel bankalar ve kamu bankaları,  maaş müşterisi olabilmek için birbiriyle yarışırken, 2023'te de  promosyon haberlerine devam ediliyor. Bugün de, Halkbank aracılığı ile duyurulan bir güncelleme haberi geldi. Kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan zamların yanında, Halkbank, 2023 senesinin en yüksek oran anlaşmasını yaptı. Önümüzdeki günlerde, memur ve emeklilere 45 bin TL'lik maaş promosyonu ödenecek. Bu, geçen senenin rekor ödemesi olan Anadolu Üniversitesi'nin 42.500 TL'lik  promosyonunu da geçecek. Halkbank, bu haberle birlikte, maaş promosyonları konusunda rekabetçi bir konuma yükseldi.

HALKBANK O KURUM İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Halkbank, senenin en yüksek promosyon anlaşmasını yaptı! Gazi Üniversitesi ile imzalanan anlaşma kapsamında, üniversite çalışanlarına 3 yıllık süre boyunca 45 bin TL promosyon ödenecek.  Bu ödeme, 15 Ocak'ta doğrudan bağışlara yönelik olarak 44.500 TL olarak gerçekleşecek ve arda kalan 500 TL de çalışanların kredi kartlarına peşin olarak yatırılacak. Halkbank,  bu sayı ile birlikte, promosyon ödemelerinde lider konuma çıktı.

 Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NİN REKORU GEÇİLDİ

Gazi Üniversitesi, promosyon rekorunu kırdı! Geçtiğimiz yıl, ismi açıklanmayan bir banka ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, Anadolu Üniversitesi 42.500 TL promosyon ödemesi almıştı. Ancak, Gazi Üniversitesi, Halkbank ile yaptığı anlaşma ile birlikte, personellerine 45 bin TL maaş promosyonu ödeyecek. Böylece, Halkbank, promosyon ödemeleri konusunda da rekor kırdı ve zirveye yerleşti.

Bir klasik yeniden doğdu! Honda Accord uygun fiyatlı avantajlarını kaçırmayın! 10 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknoloji devinden büyük adım! Onlar geliyor

EA Games'ten oyun canavarlarını sevindiren haber! 129 TL'lik bedava oldu

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön