29 / 04 / 2024

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

Yıl içinde resmi tatiller ve dini bayramları kısa bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak gören milyonlarca çalışan, 2023’te aradığını bulamayacak.



2023'te yıl boyunca resmi tatillerin toplam kaç gün olacağı da belli oldu.  Yeni yılda kaç gün tatil yapılacak? Resmi tatiller hangi günlere gelecek?  İşte yeni yılda resmi tatil günleri…

Bayram tatilleriyle hafta sonlarıyla birleşen resmi tatilleri kısa bir dinlenme molasına çeviren milyonlarca çalışan için 2023 yılı bu anlamda pek verimli geçmeyecek görünüyor.  2023 yılı takvimini inceleyenler hayal kırıklığına uğrayacak.  

Yeni yıla birkaç gün kala, yıl boyunca hangi günlerin tatil olacağı ve kaç gün resmi tatil kapsamına gireceği de merak ediliyor. 2023’te resmi bayram, gün ve dini bayramların büyük kısmı cumartesi ve Pazar günlerine isabet ediyor.

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

TATİL PLANI YAPANLAR HÜSRANA UĞRAYABİLİR

Mynet’in haberine göre, 2023 daha gelir gelmez hayal kırıklığına uğratacak.  Bu yıl 31 Aralık cumartesi gününe gelirken, ertesi günü olan resmi tatil de Pazar günü olacak.  Yıl boyunca ise toplam olarak sadece 15 gün resmi tatil bulunduğu göz önüne alındığında, kısa bir tatil molası vermek isteyenler hüsrana uğrayacak. Tatili yakınlarını görmek, kısa bir dinlenme arası vermek ya da sakin bir yere kaçarak 1-2 gün dinlenmek isteyenleri ise bu planlarının hayat geçmesi zor olacak.  Resmi tatil günleri çoğunlukla hafta içi yerine cumartesi ve pazar günleri olacak.

Yeni bir yıl yaklaşırken, yıl boyunca resmi tatillerin toplam kaç gün olacağı da belli oldu.  Yeni yılda kaç gün tatil olacak? Resmi tatiller hangi günlere gelecek?  İşte yeni yılda resmi tatil günleri…


Geri Dön