04 / 10 / 2024

Bu kuruma tam 75 personel alımı yapılacak! Temizlik görevlisi, teknisyen, büro personeli, şoför...

Bu kuruma tam 75 personel alımı yapılacak! Temizlik görevlisi, teknisyen, büro personeli, şoför...

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 75 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolarda en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından alım gerçekleştirileceği belirtildi. Peki, adaylarda aranan koşullar ve başvuru detayları neler? İşte merak edilenler...




BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımı kapsamında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’nci maddesinde yer alan şartlar aranıyor. Bu şartlara göre:

  • İlgili kadrolara başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum olmamaları, görevini yerine getirmesine engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmamaları, yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları ve herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması gerektiği ifade edildi.

  • Aynı zamanda başvuru yapacak adayların KPSS P94, ön lisans P93, lisans P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekir.

  • Bunun yanı sıra, alım yapılacak kadrolara göre adaylarda özel koşulların arandığı duyuruldu.

Bu kuruma tam 75 personel alımı yapılacak! Temizlik görevlisi, teknisyen, büro personeli, şoför...

BAŞVURU TARİHLERİ

İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylar için başvurular 4 Nisan’da başladığı ve adayların en geç 18 Nisan’a kadar başvuru iş ve işlemlerini tamamlamaları gerektiği öğrenildi.

Personel alımı başvuru adresi http://ilan.bandirma.edu.tr adresine tıklayabilirsiniz.

Togg ve başka elektrikli otomobil almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan ilaç gibi gelecek kampanya!

ŞOK’ta annelere özel müthiş indirimler! Bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü!

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

Geri Dön