05 / 05 / 2024

Bu meslek grubunda olanlar dikkat! Erken emekli olabilirsiniz…

Bu meslek grubunda olanlar dikkat! Erken emekli olabilirsiniz…

3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili sorunlar gündemde olmaya devam ederken, bazı meslek grupları için erken emeklilik uygulamaları araştırılıyor. Bir süredir gündemde konuşulan staj sürelerinin de bu doğrultuda emekliliğe etki edebileceği belirtiliyor. 



Avukatlık dışında staj borçlanmasında da doktora öğrenimi ya da tıpta uzmanlıkta geçirilen öğretim zamanları borçlanılarak eksik süreler tamamlanıyor.

 Bu meslek grubunda olanlar dikkat! Erken emekli olabilirsiniz… 

DOĞUM BORÇLANMASINDA STAJ DETAYI

Staj sigortasında doğum yapan kadınlara da borçlanma fırsatı veriliyor. Sigorta başlangıç tarihinden önceki doğumlar normalde borçlanılmamaktadır.

Fakat burada staj da geçerli oluyor. Bu vesileyle çocuk sahibi sigortalıların borçlanılması sağlanılıyor. Emeklilik tarihinin öne çekilmesi, bu yöntemle oluyor.

Emeklilere 3 bin TL ek ödeme! Hesaplarınızı kontrol edin! Ödemeler başladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön