10 / 05 / 2024

Buğdaya gelir koruma sigortası geliyor! Çiftçiler dikkat! Hazırlıklar resmen başladı!

Buğdaya gelir koruma sigortası geliyor! Çiftçiler dikkat! Hazırlıklar resmen başladı!

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2023'te Sistem kapsamında bir dizi yeni uygulamayı hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İşte ayrıntılar..



Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2023'te Sistem kapsamında bir dizi yeni uygulamayı hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

TARSİM'den yapılan açıklamada,  TARSİM yönetiminin, genel müdürlük ve bölge müdürlüklerinden yetkililerin katılımıyla, tarım sigortalarında yeni yılda uygulamaya alınması planlanan yenilikler üzerine istişarelerin yapılması için, Eylül'de değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiği ifade edildi. 

Buğdaya gelir koruma sigortası geliyor! Çiftçiler dikkat! Hazırlıklar resmen başladı!

Toplantılarda, çiftçi odaklı çalışmalar neticesinde Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri, üniversiteler, sigorta Şirketleri, TARSİM Bölge Müdürlükleri, çiftçileri ve paydaşlardan gelen talepler ile ihtiyaçlar masaya yatırılarak; Devlet Destekli Tarım Sigortaları 2023 Yılı Genel Şartlar ile Tarife ve Talimatlardaki düzenlemeler üzerine konuşuldu.

İşte Tarım Sigortaları Havuzu'nun hayata geçireceği uygulamalarla ilgili tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön