13 / 05 / 2024

Burak Soylu Kimdir? 

Burak Soylu Kimdir? 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu kimdir? Burak Soylu hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burak Soylu'nun biyografisi..



 Burak Soylu Kimdir? 

Soylu İnovasyonel dijital yatırım vizyonuyla kurduğu Roof Stacks şirketi, geliştirdiği yazılım teknolojileriyle, hem Türkiye’de hem de küresel pazarda yenilikçi başarılara imza atmıştır. Grup şirketlerinden olan ve yazılım alanında faaliyet gösteren Roof Stacks, BiletDükkanı.com platformunun yanı sıra, birçok yenilikçi projeye katılım sağlamıştır. 

Burak Soylu, bugün Har Group bünyesinde faaliyet gösteren turizm, enerji ve teknoloji odaklı şirketlerin yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Burak Soylu kurucusu olduğu şirketlerle, yeni dijital çağa yön verecek projeler geliştirmeye ve bu alanda cesur atılımlar yapmayı sürdürmektedir. 

Teknoloji ve iş hayatındaki başarılarının yanında Sivil Toplum Kuruluşları ile aktif çalışmalara katılan Burak Soylu, aynı zamanda müzik tutkunudur ve kendisine ait bir çok bestesi vardır. Sonuç olarak Burak Soylu, iş hayatındaki vizyonunu, dijital çağda sürdürülebilir yatırımları ile kurduğu Roof Stacks’in CEO’su görevine devam etmektedir. 

Ferda Besli Kimdir? 

Arda Ödemiş Kimdir?

Osman Niyazi Önen Kimdir?


Geri Dön