30 / 04 / 2024

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım'da... 

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım'da... 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afet İletişim Çalıştayı”nda çarpıcı bir açıklamada bulundu. Soylu, Soylu, 12 Kasım'da Türkiye'de ilk defa ülke çapında tatbikat yapılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...



İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa olarak “Afet İletişim Çalıştayı” düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet İletişim Çalıştayı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afet anlarında ve sonrasında yapılacak çalışmalar için bilgilendirmeler veren Soylu, büyük bir deprem tatbikatı yapılacağını duyurdu.

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım da...  

Sözcü'de yer alan habere göre; Bakan Soylu, 12 Kasım tarihinde Düzce depreminin 23. yıl dönümünde ve depremin meydana geldiği saatte  ülkece tatbikat yapılacağına dikkat çekti. 

"Düzce depreminin yıl dönümünde 18.57’de ülkece tatbikat yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek" açıklamasında bulunan Süleyman Soylu, kurulan sistemle tüm Türkiye'ye aynı anda mesaj geleceğinin de altını çizdi. 


Geri Dön