21 / 05 / 2024

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım'da... 

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım'da... 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afet İletişim Çalıştayı”nda çarpıcı bir açıklamada bulundu. Soylu, Soylu, 12 Kasım'da Türkiye'de ilk defa ülke çapında tatbikat yapılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından ortaklaşa düzenlenen İletişim Başkanlığındaki "Afet İletişim Çalıştayı"nda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da açıklamalarda bulundu. Buradaki konuşmasına, çalıştayın, afet yönetimi çalışmalarına katkı sunmasını temenni ederek başlayan Altun, hangi düzeyde olursa olsun her afetin, acil müdahale ve etkili bir süreç yönetimini gerektirdiğine vurgu yaptı. 

Altun, son 20 senede sis ettikleri altyapıyla, yangından sele, depremden kazalara, her durumda acil müdahale noktasında Türkiye'nin güçlü bir kapasite geliştirdiğinin altını çizdi.

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım da...   

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir afet yaşandığında, ilk andan itibaren başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu olmak üzere ilgili bakanları bölgeye gönderdiğini anımsatan Altun, "Böylece afetin açtığı yaralar sarılırken, vatandaşlarımız yalnız ve sahipsiz olmadıklarını hissetti. Yalnızca afet sonrasında değil, afet öncesini de kapsayan önleyici tedbirler güçlendirildi. Afetlere hazır olmanın yanında, vatandaşlarımızı bilinçlendirici çalışmalar yaygınlaştırıldı" açıklamasında bulundu. 

Afet iletişiminin, bugün afet yönetimi sürecinde önemli bir alan olduğuna vurgu yapan Altun, "Türkiye Afet Müdahale Planı" kapsamında Afet İletişim Grubu'nu hayata geçirdiklerini anımsattı. Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarıyla temaslarını en yüksek noktada sürdürdüklerini, afetlere hazırlık için gerekli planları el birliğiyle hazırladıklarına dikkat çeken Altun, bütün bu süreçlere İçişleri Bakanı Soylu ve ekibinin her zaman destek olduğunu da aktardı.

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

Altını olanlara soğuk duş! Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı, duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir bakın!

Buğday fiyatları daha da yükselebilir! Son dakika buğday fiyatları kaç TL? İşte borsa borsa 1 Kasım 2022 fiyat listesi..


Geri Dön