29 / 04 / 2024

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 



MÜJDEYİ TWITTER’DAN DUYURDU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjde de verdi.

TOKİ’den ev alıp da borcunu bir an önce bitirmek isteyenleri mutlu edecek gelişmeyi Bakan Kurum, ‘Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için hazır” dedi. 

DETAYLARI BUÜN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Şimdi tüm gözler yeni indirim kampanyasının açıklanacağı bu toplantıya çevrildi. Yeni indirim kampanyasının detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 22 Eylül 2022 tarihinde kamuoyuna duyuracak. Bakan Kurum, bu müjdeyi verdikten sonra “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Emekli promosyonunda müjde beklenen Vakıfbank az önce promosyon miktarını yine açıkladı

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön