29 / 04 / 2024

Büyükçekmece Pınartepe Residence'ta 380 bin TL'ye!

Büyükçekmece Pınartepe Residence'ta 380 bin TL'ye!

Firma: Topçuoğlu İnşaat

Proje: Pınartepe Residence

Pınartepe Residence şehrin sakin ve özel semtlerinden Büyükçekmece’de çağdaş bir mimaride, yaşama olanağı sunuyor. Dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor.



Pınartepe Residence, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 90 – 246 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık ve kapalı havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.


Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınartepe Residence’ta yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı büyükçekmece, konumu ve planlaması itibarıyla modern yaşam gerekliliklerine uyumluluk gösterirken, burada yaşamak hep güvenli hep keyifli.

Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başlayıp, 750 binTL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı 


Adres: Pınartepe  mah  Avrupa cad no: 52/b

Büyükçekmece/İstanbul


Pınartepe residance  satış ofisi!

Telefon: 0212 855 96 10

Web adresi: www.topcuogluinsaat.com.tr



projeye sor



Geri Dön