28 / 04 / 2024

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık'ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro...

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık'ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro...

Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren, asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), taşeron ve geçici işçiler ile sözleşmeli memurlara kadro konularında iki ay içinde önemli adımlar atılacak. İşte milyonların beklediği o konularla ilgili son dakika gelişmeleri...



Yaklaşık 7 milyon asgari ücretli, 4 milyon civarında EYT'li, 550 bin sözleşmeli memur, 120 bin taşeron işçi, 50 bin geçici işçi ile milyonlarca emeklinin tüm dikkati, Kasım ve Aralık aylarında hayata geçirilecek düzenlemelere odaklandı. 

Bu çerçevede, kamuda 550 bin civarındaki sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla Kasım'da başlanacak süreç, milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret artışı ve EYT düzenlemesiyle sürecek. 

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro... 

İşte milyonların beklediği o konularla ilgili son dakika gelişmeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön