11 / 05 / 2024

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 



Bunların yanı sıra madenciler ile ilgili de konuşan Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, söz konusu açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ve hükümetin gayretleriyle Bakanlık olarak yer altı maden işlerinde çalışanların çalışma koşullarında iyileşmeler uyguladıklarının altını çizdi. 

Konu ile ilgili "apmaya da devam edeceğiz. Maden işçisi kardeşlerimizin çalışma sürelerini kısalttık. Özlük hakları ve ücretlerinde ciddi iyileştirmeler yaptık. İş sağlığı ve iş güvenliği tedbirlerini artırdık, artırmaya da devam edeceğiz" açıklamasını yapan Aydın, daha önce meydana gelen maden kazalarında yaşamını yitiren şehit madencilerin bir yakınının kamu kurumlarında istihdamını sağladıklarını da belirtti. 

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği 2 bin maden işçisi alımını da en kısa sürede gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira ve konut fiyatı açıklaması: Gerekirse ceza uygulamasına gideceğiz!

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Emekliler dikkat! Kimler zam alamadı? Kök aylık hesabında son dakika! 

Doları olanlar bu 3 aya aman dikkat! Selçuk Geçer resmen peş peşe uyardı, bunu sakın yapmayın!


Geri Dön