16 / 05 / 2024

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...



TEMETTÜ KRALI ŞİRKETLERE YÖNELİN

Piyasada temettü kralı olarak bilinen ve 50 yıldır temettü dağıtan şirketler mevcut. Tercihinizi yaparken bu şirketlere yönelmek kârınıza olacaktır. En çok temettü veren şirketler piyasada en çok ihtiyaç duyulan malzemeleri üreten şirketlerdir. Mesela antibiyotik üreten bir şirkete yatırım yapabilirsiniz çünkü antibiyotikin bulunmasının (1928) üzerinden geçen 100 yıldan sonra ilaçlar hayatımızın bir parçası haline geldi ve bu durum gelecekte de değişmeyecek. 

Tavsiye edilebilecek bir diğer şirket ise Coca Cola. Alkolsüz içecek sınıfına giren kola artık günümüzde global bir içecek ve yeryüzünde milyarlarca insan hergün milyarlarca litre kola tüketiyor. 

Şimdi vereceğimiz şirket isimleri size ayda 2 ile 3 bin dolar civarında temettü geliri elde etmenize olanak sağlayabilir ancak şunu belirtmekte fayda var bu vereceğimiz bilgiler tavsiye niteliği taşımamakta olup tamamen eğitim ve fikir amaçlıdır.

* Johnson & Johnson

* Sağlık ürünleri üreten şirketler

* Gıda üreten şirketler

* Enerji şirketleri

* Kozmetik ürünü üreten şirketler (Henkel, Procter & Gamble vb.)

* Edison Internatıonal

* Gayrimenkül Yatırım Ortaklığı şirketleri

Altın fiyatlarında yatırımcıyı zengin edecek 3 kritik bilgi açıklandı! Altın düşecek işte o zaman...

Doların değerini artıracak adım geldi! Türkiye'de doları olan yaşayacak borcu olana kötü günler bekliyor

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön