16 / 05 / 2024

pasif gelir yatırım modelleri

pasif gelir yatırım modelleri

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. geçici vergi beyannamesi! 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, 2019 Yılı 4. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi ekinde sunuldu...

Gayrimenkul yatırımcıları yurt yatırımına yöneliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, düzenli gelir arayışındaki gayrimenkul yatırımcısının yurt yatırımına yöneldiğini söyledi.

Tarlaya yatırım yapılır mı?

Son dönemde tarlalar da bir yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor. Tarlaya yatırım yapanlar ya imar bekleyerek değer artışı sağlıyor ya da tarımsal üretim için kiraya vererek gelir elde ediyor. Peki tarlaya yatırım yapılır mı?

Konya'da 219 milyon liralık yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen, "Temel Atma, Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Töreni"nde 219 milyon liralık yatırımın müjdesini verdi.

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

İzmir'e yatırım yapan kazanacak!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Geliştirme Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir'e yatırım yapan yatırımcıların önümüzdeki dönemde büyük gelir elde edeceklerini söyledi.

Gürbağ Grup'tan Şanlıurfa'ya 2 bin 500 konutluk proje yatırımı!

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, ''Şanlıurfa ve Cezayir'de yeni konutlar üreteceğiz. Şanlıurfa'da 2 bin 500 konutluk yatırım ile orada yaşayan farklı gelir gruplarına yönelik bir proje ürettik''dedi.

Orta gelir grubu gayrimenkul sertifikasıyla yatırım imkanı bulacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özen Kuzu, "Gayrimenkul sertifikası ile orta gelir grubuna sahip kişiler de yatırım yapma imkanı bulacaklardır. "

YDA İnşaat'tan 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Amacımız inşaatın payını 3'te 1'e indirip öngörülebilir gelir akışı olan işlerimizin oranını artırmak" diyor. Aslan, 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım yapacaklarını belirtiyor.

pasif gelir yatırım modelleri Haberi

pasif gelir yatırım modelleri

Günümüzde şu veya bu şekilde paraya bağımlıyız. Parayı kazanmak için tam zamanlı bir işte çalışmadan yüksek gelir elde etmek mümkün. Bu tarz gelirlere pasif gelir ismi veriliyor. Siz çalışsanız da çalışmasanız da hesabınıza her zaman belirli bir miktar para sürekli geliyor.

GAYRİMENKÜLDEN GELEN GELİR ZAMANLA GÖL OLUR

Pasif gelir deyince akla gelen ilk yatırım aracı emlak oluyor. Emlak yatırımı mal sahibi için kiraya verildiği ya da işletildiği sürece sürekli bir gelir kapısı demek. Siz de bir zamanlar ya da hala kiracıysanız ne demek istediğimizi rahatlıkla anladınız. 

İKİNCİ ADRES HİSSE SENEDİ

Gayrimenkülden sonra yapılabilecek en mantıklı pasif gelir aracı hisse senetleri. Hisse senedi en az gayrimenkül kadar size pasif gelir sağlayabilir. Borsadan gelir elde etmenin birçok yolu vardır. Bunlardan ilki her çeyrek dönem faaliyet...