25 / 07 / 2024

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Emeklilik için detaylar belli oldu 

Hazine Bakanı Nureddin Nebati yapmış olduğu açıklamanın devamında ev hanımlarının nasıl emekli olacağını da anlattı. Kısa sürede emekli olmaları adına yıpranma payları da bu destekler içine eklenecek. Bir aile içinde en as birinin çalışması halinde istihdam sunulacak. Hatta destek içinde sigorta primlerine de devlet tarafından destek verilecek. Aylık prim ödemeleri düşürülüp  emekli olmaları daha erken bir zamana çekilecek. Çocuk sayısı da prim yılına eklenecek olup 4 çocuğu olan annenin 5 senelik prim desteği ödenmiş olarak görünecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

THY 11 ilde en az 17 bin TL maaşla çalışacak personel alacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön