17 / 05 / 2024

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere devlet desteğinde bulunulacak. İşte detaylar!



ÖDEMELER İÇİN TEK BİR ŞART BELİRLENDİ!

Maddi durumu elverişsiz olan vatandaşlara Bakanlık bayram öncesi ödeme yapacağını kaydetti. Bu ödemeler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vasıtası ile yapılacak. Bu ödemeler için belirlenen bir başvuru şartları vardır. Peki bu başvuru şartları ve diğer ayrıntıları nelerdir?

2500 TL'LİK YARDIM PARASININ ŞARTLARI NELERDİR? İŞTE BELİRLENEN ŞARTLAR ŞU ŞEKİLDEDİR!

Başvuru için de tek bir şartın olduğu duyuruldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ihtiyaç sahibi, dar gelirli aileler yardımda bulunacak. Yardım çerçevesinde bayram öncesinde hesaplara 2 bin 500 TL para aktarılacak. Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere vereceği devlet desteği için belirlenen detaylar şu şekildedir;

  • PTT şubelerinden ise yatırılan paralar T.C kimlik numarası ile birlikte alınacak.
  •  Bayram öncesi pek çok aileyi sevindiren bu ödemelerde ise tek bir başvuru koşulu bulunuyor.
  • O da hane içindeki kişi sayısına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması.
  • Böyle olması durumunda belirtilen para belirttiğiniz hesap numaranıza aktarılacak.
  • Başvuru için edevlet uygulaması ya da size en yakın olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları ile işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön