15 / 05 / 2024

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.



Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda iş hayatında iklim krizi ile mücadele ve kalkınma alanlarındaki çabalara destek sağlamak için çalışan Can Çaka, UN Global Compact Türkiye ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yönetim kurullarında gönüllü vazife almaktadır.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Bir röportajda 70 ve 80’li senelerde Samsun’da geçirdiği Çocukluğunu şöyle anlatıyor;

Çoğunlukla sokakta, arkadaşlar ile teknolojiye yakın değildi, bol oyun, bol üretim ile dolu... Zamanımızın çoğunu top oynayarak geçirsek de, rulmanlardan kendi kaykaylarımızı yapıp yokuşlardan kaydığımızı, telden arabalar yapıp şehri tur attığımızı, kibrit kutularının ve gazoz kapaklarının kıymetli olduğu dönemleri yaşadım. Midye, her yerde karşılaşılan bir şey değildi; denizden topladığımız, denize gittiğimizde doğal öğle yemeğimizdi. Haliyle ile bol arkadaşlı, bol çekişmeli, bol maçlı, bol düşmeli, olabildiğince doğal bir mahalleli çocukluk yaşadım diyebilirim.

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön