07 / 05 / 2024

Çanakkale Köprüsü'nde günlük zarar ne kadar? İşte ilk hafta günlük geçen araç sayısı 

Çanakkale Köprüsü'nde günlük zarar ne kadar? İşte ilk hafta günlük geçen araç sayısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, açılışını yaptığı ve geçiş ücretini ‘’Sadece 200 liracık’’ diyerek açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü’nden günlük geçen araç sayısı ortaya çıktı. Çanakkale Köprüsü’nde verilen araç geçiş taahhüdü nedeniyle ilk hafta zarar edildiği öğrenildi.



"Köprü gerçekleri ve bakanlık açıklaması" başlıklı bir yazı kaleme alan Kahveci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na açıklama yolladı. Açıklamaya göre; açılış nedeniyle ücretsiz olan ilk haftada 1915 Çanakkale Köprüsü’nden günlük ücretsiz araç geçiş sayısı hafta içi 20 bin, hafta sonu ise 40 bine yaklaştı. 

 Çanakkale Köprüsü nde günlük zarar ne kadar? İşte ilk hafta günlük geçen araç sayısı 

Kahveci, bedava olduğu tarihlerde bile köprünün günlük 45 bin araç geçiş garanti sayısına ulaşamadığına dikkati çekti. Kahveci, Bakan Karaismailoğlu'nun köprüden 6 bin araç geçtiği açıklamasının ardından köşesinden bir hesap paylaştı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön