04 / 09 / 2024

Carla Bruninin doğumu için dört süit tutuldu!

Carla Bruninin doğumu için dört süit tutuldu!

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, dördüncü kez baba olmaya çok yakın. Sarkozynin şarkıcı eşi Carla Bruninin, doğum yapması için Paristeki La Muette hastanesinde  geceliği 250 Euro olan 4 oda ayırtıldığını ileri sürüldü  



Fransız dedikodu sitesi Purepeople.fr, Sarkozynin şarkıcı eşi Carla Bruninin, doğum yapması için Paristeki La Muette hastanesinde  geceliği 250 Euro olan 4 oda ayırtıldığını ileri sürdü. Siteye göre odalardan birinde Carlanın diğer üçünde Sarkozy ve korumalarının kalacak. Bunun üzerine paparaziler hastaneye akın ederken, polis, hastane önünü boşaltıp güvenlik kordonu altına aldı. Ancak Bruninin hastaneye giriş yaptığı doğrulanmadı. İnternet sitesine göre Bruni henüz evinde beklemede.

Sarkozynin bugünkü programında Almanya Başbakanı Merkel ile Berlinde görüşme var. Ancak Sarkozynin doğum sırasında eşinin yanında olması bekleniyor. 43 yaşındaki Carla Bruninin önceki evliliğinden 10 yaşında bir erkek çocuğu var. Sarkozynin ise önceki evliliklerinden üç çocuğu bulunuyor. Çift ilk bebeklerinin 3 Ekimde doğması bekleniyordu.
Hürriyet

 


Geri Dön