16 / 05 / 2024

Carrefour'dan ayçiçek yağına dev indirim! arka arkaya gelen kampanyalar yüzünüzü güldürecek

Carrefour'dan ayçiçek yağına dev indirim! arka arkaya gelen kampanyalar yüzünüzü güldürecek

Türkiye'de meydana enflasyon market ürünlerinin ücretlerini etkilemeye devam ediyor. Devamlı olarak zamlanan market ürünlerinde milyonlarca vatandaş indirim avantajı kovalıyor. Ayçiçek yağında gelen zamlar sonrasında Carrefour'dan dev indirim geldi.



İNDİRİM FIRTINASI AYÇİÇEK YAĞINI VURDU

Ayçiçek yağı ücretlerindeki yükselik sonrasında kızartma seven vatandaşların tepkisi büyük oldu. Sosyal medyada devamlı gündemde yer alan zamlı ayçiçek yağı görselleri 2023 senesi sonrasında tarihe karıştı. Döviz kurlarında meydana gelen ve enflasyonda yaşanan yükseliş sonrasında çoğalan market ürün ücretleri Ramazan ayının etkisiyle düşüşe geçti.

Son zamanlarda indirim listelerinde devamlı yer alan ayçiçek yağında bir indirim daha geldi. Sürekli olarak marketlerden gelen avantajları kovalayan vatandaşın bu kez fırsat ayağına geldi. Ayçiçek yağında yapılan indirim sonrası milyonlarca vatandaş soluğu CarrefourSA'da aldı.

Carrefour dan ayçiçek yağına dev indirim! arka arkaya gelen kampanyalar yüzünüzü güldürecek

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

CarrefourSA aracılığı ile başlatılan indirim kampanyası ile ayçiçek yağı ücretlerinde düşüş görülüyor. 2023 senesinde başlayan indirim fırtınasından ayçiçek yağı nasibini aldı.

CarrefourSA'da yapılan ayçiçek yağı indirim sonrasında 3 litre Yudum Ayçiçek Yağı 99,90 TL'ye kadar düştü. İndirim evvelinde 119,90 TL'ye satılan Yudum Ayçiçek Yağı 20 TL indirim ile CarrefourSA marketlerinde 99,90 TL'ye satılıyor.

Ayçiçek yağı, ayçiçek bitkisinin çekirdeklerinden elde edilen bir bitkisel yağdır. Ayçiçeği bitkisi, dünya genelinde yaygın olarak yetiştirilen bir bitkidir ve yağ üretimi için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Duyanlar duymayanlara söylesin! Başvuran herkes 1250 TL yardım alacak

ATM'den maaş çekenler dikkat! Tüm paranızı kaybedebilirsiniz

Dev kuruluşa dudak uçuklatan ceza! Telif hakkı ihlali nedeniyle 7,2 milyon dolara mahkum edildi

Geri Dön