30 / 04 / 2024

Carrefour 2023'e bomba gibi girdi! Galaxy A03 telefonlarda büyük indirim... 2 Ocak fiyat listesi

Carrefour 2023'e bomba gibi girdi! Galaxy A03 telefonlarda büyük indirim... 2 Ocak fiyat listesi

Carrefor, Samsung'un A035F Galaxy A03 modelinde 2023'ün ilk kampanyasını başlattı. Peki Samsung A035F Galaxy A03 fiyatı ne kadar?



Yeniyılın ilk avanatajlı telefon modellerinden Samsung Galaxy A03, Carrefour mağazasında CarrefourSA Kart'a özel yüzde 10 avantaj imkanı sunuyor. Bu imkanlardan faydalanmak isteyenler kampanyanın detaylarını haberimziden öğrenebilir.

Daha fazlasını görmenizi sağlayan Sonsuz V-Ekran

6.5'' HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, geniş ekranıyla zevkli bir deneyim sunar. Bu sayede beğendiğiniz videoları ve canlı yayınları basitçe izleyebilir, oyunlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Büyk ekran severler ekran ile oyun için daha çok alan  Tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçüldüğünde ekran ebatı 6.5 inç; yuvarlak köşeler hesaba katıldığında da 6.3 inçtir. Yuvarlak köşeler ve kamera deliği sebebiyle gerçek görülebilir alan daha küçüktür.

Carrefour 2023 e bomba gibi girdi! Galaxy A03 telefonlarda büyük indirim... 2 Ocak fiyat listesi

İşlevi kadar şıklığıyla da sizi etkilemeye hazır

Galaxy A03, çağdaş dizayn estetiğini çapraz çizgili ışık deseni ve arka kısımdaki yumuşak mat yüzey ile birleştiriyor. Yumuşak hatlarıyla elde rahat bir tutuş sağlayan telefon ekran hızı ve akıcılığı ile ekranda gezinmeyi kolaylaştırır. Siyah veya Mavi renklerden dilediğinizi seçin. Ergonomisiyle olduğu kadar şıklığıyla da sizi etkilemeye amade  Sunulan renkler, ülke veya operatöre bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.  Peki Samsung A035F Galaxy A03 fiyatı ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön