28 / 04 / 2024

Carrefour'dan bomba indirim! Galaxy M12'lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan bomba indirim! Galaxy M12'lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Yılbaşı öncesi, CarrefourSA Kart'a Özel %18 Tasarruf ederek telefon sahibi olmak istiyorsanız bu fırsat tam size göre. 2023'e yeni telefonla girmek isteyenler! Bu fırsatı kaçırmayın. Samsung Galaxy M12 64 GB fiyatı nedir? İşte detaylar.



Akıllı telefon ekranını, akıllı televizyon ve monitör gibi büyük ekrana sahip ekranlar için görüntüleme fırsatı sunan Screen Mirroring (Ekran Yansıtma) teknolojisi,  sunum yapmaktan video görüntülemeye kadar birçok hizmetle kullanılıyor. Navigasyona dair de detaylı içerikler sunan Samsung Galaxy M12 aracılığı ile kullanıcılar BDS,
 Galileo ve GLONASS gibi uydu altyapılı nokta konumlandırma tekniklerinden faydalanarak başarılı yol haritaları oluşturabiliyor ve sorun yaşamadan konum tespiti yapabiliyor. Donanım ve uygulama katmanlı Samsung KNOX desteği, veri kaynaklı güvenlik sorunlarının yaşanmasının önüne geçiliyor. Dolby Atmos teknolojisi, kullanıcılara üç boyutlu ses deneyimi yaşatıyor.  Film, müzik ve oyun keyfinin en üst seviyeye çıkmasını sağlıyor.

 Carrefour dan bomba indirim! Galaxy M12 lere Yüzde 18 tasarruf imkanı... İşte 26 Aralık fiyat listesi

Samsung Galaxy M12 Kutu İçeriği

Ürün kutu içeriğinde Samsung Galaxy M12 akıllı telefonun haricinde hızlı şarj cihazı, USB Type C kablo, kart yuvası çıkartma iğnesi, hızlı kullanım rehberi, bölgesel kilit rehberi ve garanti belgesi yer alıyor. USB Type C kablodan cihazın diğer akıllı cihazlarla bilgi aktarımı yapmasına ihtiyaç duyulan anlarda da faydalanılıyor.
 Cihaza Nano SIM kart ve  Micro SD kart takarken kart yuvası çıkartma iğnesinden faydalanılıyor. 

SAMSUNG GALAXY M12 CEP TELEFONU 26 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Samsung Galaxy A03  satış fiyatı:  5.999,00 TL yerine 4.899,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 26 Aralık 2022 tarihinde saat :22:25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.69 Türk Lirası, euro 19.87 Türk Lirası, altının gramı ise 1079 Türk Lirası değerinde.

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Tespit edilince harekete geçtiler! Foseptik deyip geçmeyin orada bir servet yatıyor! 

Rehber Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Rehber Öğretmenleri 2023 maaşları belli oldu mu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön