02 / 05 / 2024

Carrefour'dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL'ye düştü

Carrefour'dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL'ye düştü

Ülkemizde meydana gelen  enflasyon ve hayat pahalılığı ile ücret yükselişleri devam ediyor. Tuvalet kağıdında yaşanan zamlı süreç son aylarda yapılan indirimler ile son buldu. O market aracılığı ile gelen indirim ile vatandaşın yüzünü güldürdü.



Carrefour, dünyanın en büyük perakende zincirlerinden biridir. Fransa merkezli olan Carrefour, süpermarket, hipermarket, yakıt istasyonları ve çevrimiçi satış gibi çeşitli perakende hizmetleri sunar

O MARKETTEN TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM

Türkiye'de meydana gelen enflasyon ile alım gücünü etkileyen en çok ürünlerden birisi de tuvalet kağıdı oldu. Milyonlarca vatandaş tuvalet kağıdı zamları indirim kovalamak için market market geziyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara ilaç gibi gelen tuvalet kağıdı indirimi ile bareber vatandaşlar CarrefourSA'ya akın etti.

Carrefour dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL ye düştü

2022 senesinin en çok zam alan temel gereksşnim ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdı indirimi tüketicilerin merceğine takıldı. Tuvalet kağıdında meydana gelen zamlı aşamadan sonra  indirimli ürünü yakalayan vatandaş stok yapmaya başladı.

e-Devamlı olarak indirim avantajı kovalayan vatandaşların bu defa indirim fırsatı ayağına geldi. CarrefourSA tarafından yapılan dev indirimin ardından tuvalet kağıdı ücretlerini görenler soluğu markette aldı.

Carrefour'dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL'ye düştü


Geri Dön