06 / 07 / 2024

Carrefour'dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL'ye düştü

Carrefour'dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL'ye düştü

Ülkemizde meydana gelen  enflasyon ve hayat pahalılığı ile ücret yükselişleri devam ediyor. Tuvalet kağıdında yaşanan zamlı süreç son aylarda yapılan indirimler ile son buldu. O market aracılığı ile gelen indirim ile vatandaşın yüzünü güldürdü.



İNDİRİM SONRASI TUVALET KAĞIDI 39 TL'YE DÜŞTÜ

Tuvalet kağıdında yapılan indirim ile beraber akın akın giden müşteriler reyonlardaki tuvalet kağıtlarını bitirmek üzere. CarrefourSA aracılığı ile yapılan indirim akabinden CarrefourSA'ya koşan müşteriler uzun bir sıra oluşturdu.

Tuvalet kağıdında yapılan indirim ile beraber vatandaşın omuzundaki az da olsa azalmış görügözlemleniyornüyor. Dev zamların kapı dışarı edildiği günlerde tuvalet kağıdına sık sık indirim haberleri gelmete devam ediyor. İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen tuvalet kağıdı gelen indirim ardından 39 TL'ye kadar düştü.

Carrefour dan peş peşe indrimler geliyor! Tuvalet kağıdı 39,95 TL ye düştü

TUVALET KAĞIDINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

CarrefourSA market zincirleri aracılığı ile yapılan tuvalet kağıdı indirimi ile beraber reyonlar boşaldı. CarrefourSA 8'li Papia Egzotik Tuvalet Kağıdı 99,90 TL'den gelen indirimin ardından 39,95 TL'ye düştü. Tuvalet kağıdında meydana gelen indirim sonrasında vatandaşlar stok yapmaya başladı. Yüzde 50'den çok indirim alan tuvalet kağıdı marketin stoklarında azalmaya başladı.


Geri Dön