28 / 04 / 2024

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geldi! Markette görürseniz arkanıza bakmadan alın

 Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geldi! Markette görürseniz arkanıza bakmadan alın

Türkiye'de enflasyon rakamlarının yükselmesinin ardından zamların ardı arkası kesilmiyor. Çay, şeker ve ayçiçeği yağına gelen zamların ardından bu sefer de yumurtaya zam geldi. 30'lu yumurta kolisinin fiyatı 50 TL'ye dayandı. Eski fiyattan yumurta bulan vatandaşların ise kaçırmaması gerektiği belirt



Türkiye'de asgari ücrete yapılan yeni zam da hayal olmak üzere. Vatandaşın sabah kahvaltılarının mecburi besini olarak bilinen yumurtaya da asgari ücret zammından sonra fahiş bir zam geldi. Günler öncesine kadar 30'lu paketi 40 TL bandından satılan yumurta, 50 TL'ye yükseldi. 

ESKİ FİYATTAN GÖRÜRSENİZ KAÇIRMAYIN

Şu anda marketlerdeki etiket değiştirme sürecinin henüz tamamlanmadığını belirten bazı üreticiler, vatandaşların eski fiyattan yumurta görmeleri durumunda kesinlikle almaları gerektiğini ifade etti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön