05 / 05 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek dedik ama bir ürüne tarihi zam geldi! Alabilen aldı alamayan yandı

Çay, şeker, ayçiçek dedik ama bir ürüne tarihi zam geldi! Alabilen aldı alamayan yandı

Çay, şeker ve ayçiçek yağına gelen zamlar vatandaşın belini büktü. Son zamları önceden duyurduk ancak mutfak tüpüne son olarak yapılan zammın tarihi bir zam olduğu ve daha önce kendi kaleminde benzeri olmadığı detayı duyanları kahretti.



TALEP AZALDI AMA HALA KULLANAN VAR

Bu noktada evinde mutfak tüpü kullanan vatandaşlara kötü haber verildi. Doğalgazlı sisteme geçilmesi ile mutfak tüplerine talep azaldı ancak birçok vatandaş farklı alanlarda kullanmak için evlerinde mutfak tüpü bulunduruyorlar. Bundan kaynaklı olarak vatandaşlara kötü haber verildi ve mutfak tüplerine zam yapıldığı paylaşıldı. Alınan karar doğrultusunda bugünden itibaren mutfak tüplerinin zamlandığı aktarıldı.

ARTIK 315 TL'DEN SATILACAK 

Mutfak tüpü fiyatlarına dev zam yapıldığı paylaşıldı. Bu noktada yapılan açıklamalarda mutfak tüpünün 315 TL’ye satılmaya başlandığı duyuruldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön