02 / 05 / 2024

Çay, şeker derken bir ürünü kuraklık vurdu! Hala raflardayken marketten hemen alın, fiyatı uçacak

Çay, şeker derken bir ürünü kuraklık vurdu! Hala raflardayken marketten hemen alın, fiyatı uçacak

Ülkemizde önemli ürünlere gelen zamların şokları yaşanmaya devam ederken, bir ürünü daha kuraklık vurdu. İşte herkesi korkutan o haberin detayları...



Türkiye'de enflasyonund da etkisiyle birçok gıda ürününe zam geldi. Eskiden vatandaşın çok rahat ulaştığı ürünler artık ulaşılması çok zor hale geldi. Tüm bu enflasyon sorunlarının yanı sıra küresel iklimden doğan sorunlar da gıda üretimini ve fiyatlarını zora sokuyor. Bir üründe daha herkesi endişelendiren kuraklık haberi geldi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön