29 / 04 / 2024

Çay, şeker, un ve yumurta derken çok büyük zam daha! Duyan duymayanlara haber versin

Çay, şeker, un ve yumurta derken çok büyük zam daha! Duyan duymayanlara haber versin

Vatandaşlar art arda gelen zam haberlerin bıktı. Ancak zam haberleri gelmekten bıkmadı. Vergi uzmanı Ozan Bingöl ülkemizde yeni yapılacak zamlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Bingöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeniden değerleme oranında tarihi rekor geliyor. Önlem alınmazsa vergi ve cezalar can yakacak” dedi. 

Bingöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Mevcut mevzuat ve veriler ışığında, 2022 yılı için gerçekleşecek bu kadar yüksek yeniden değerleme oranı vatandaşın MTV, emlak vergisi ve diğer vergi kalemleri ile harç ve trafik cezaları başta olmak üzeri diğer pek çok idari para cezası ve yüksek araç muayene ücretleri altında ezilmesi anlamına gelecektir” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön