21 / 05 / 2024

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

İŞKUR, ÇAYKUR bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Ayrıca, başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı talep edilemeyeceği belirtildi.



ÇAYKUR PERSONEL ALIMI İÇİN ARANAN ŞARTLAR NELER?

ÇAYKUR bünyesinde istihdam edilecek adaylar için başvuru şartları ve detaylar belli oldu. Söz konusu kadrolara müracaat etmek isteyen adaylardan başvuru süresince talep edilecek şartlar ise şu şekilde yer aldı:

  • İlgili adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve aynı zamanda, kamu haklarından herhangi bir neden yüzünden mahrum olmaması aranan temel şartlar arasında yer aldığı ifade edildi.

  • Bununla birlikte, başvuracak adayların görevini yapmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması yine aranan şartlar arasında olduğu öğrenildi.

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

  • Adayların alımı sırasında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması ve bunun yanı sıra, herhangi bir suç hükümlüğü bulunmaması gerektiği belirtildi.

  • Ayrıca, adayların 18 yaşını doldurmuş olması istenirken, 50 yaşından büyük olmaması ise aranan şartlar arasında olduğu aktarıldı.

  • Müracaat edecek adayların yüksek okulu ön lisans seviyesinde Çay Eksperliği ya da Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümlerinin birinden mezun olması gerektiği öğrenildi.

Maximum Kart’ı olanlara müjde verildi! Hesabınıza tam bu kadar para yatacak!

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

A101’de indirim yağmuru başladı! Yumuşatıcı 28,50 TL, bulaşık deterjanı 14,50 TL, domates salçası 31,50 TL...


Geri Dön