01 / 05 / 2024

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

İŞKUR, ÇAYKUR bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Ayrıca, başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı talep edilemeyeceği belirtildi.



İŞKUR, ÇAYKUR bünyesinde görevlendirmek için personel alımı gerçekleştirileceğini paylaştı. Peki, ÇAYKUR hangi kadrolara personel alımı yapacak? Personel alımı için aranan şartlar neler? İşte ÇAYKUR personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

ÇAYKUR PERSONEL ALIMI YAPACAĞINI DUYURDU

ÇAYKUR, İŞKUR aracılığıyla bünyesinde istihdam etmek için personel alımı gerçekleştireceğini bildirdi. İŞKUR tarafından paylaşılan ilan kapsamında, ÇAYKUR bünyesine 24 çay eksperi alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. Personel alımı kapsamında yapılan açıklamaya göre, söz konusu kadrolara başvuru yapacak adayların Rize il sınırları içerisinde ikamet etmesi gerektiği ifade edildi.

ÇAYKUR KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri kesinleşti!

ÇAYKUR bünyesine görev almak isteyen adaylarının başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden yapması gerektiği aktarıldı.

Bu doğrultuda, 25 Mayıs tarihinde başlayan personel alım işlemlerinin 29 Mayıs tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Bunun yanı sıra, başvuruların İŞKUR internet sitesi üzerinden ya da şahsen yapılması gerektiği öğrenildi.

İşte merak edilen detaylar...


Geri Dön