10 / 05 / 2024

Cep telefonunuz bu marka ise çok yakında WhatsApp'ı kullanamayacaksınız

Cep telefonunuz bu marka ise çok yakında WhatsApp'ı kullanamayacaksınız

Eski cihazlar devamlı WhatsApp'ı desteklemeyi bitirir ve daha yenileri piyasaya çıkar. Aslında, 31 Aralıktan itibaren mesajlaşma uygulaması artık 49'dan fazla cihazda çalışmayacak. Bu bu yazı tam listeyi içermektedir.



WhatsApp devamlı güncellemeler yayınlar ve bazen eski telefonlar artık yetişemez. Örneğin, iOS 10 ve iOS 11 çalıştıran iPhone'larda, yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulaması 24 Ekim'de çalışmayı durdurdu. Ayrıca, bu kez, bir grup eski Android akıllı telefonun yanı sıra yalnızca iki iPhone, mesajlaşma uygulamasına erişimi kaybedecek.

Cep telefonunuz bu marka ise çok yakında WhatsApp ı kullanamayacaksınız

Tabii ki, birkaç yıl önceki akıllı telefonlardan bahsediyoruz, bu nedenle o zamandan beri daha yeni bir modele geçme şansınız yüksektir. Fakat günümüzde modası geçmiş akıllı telefonların kullanımda olduğunu görmek normaldir. Ne yazık ki, sizinki listedeyse, WhatsApp 31 Aralık'tan itibaren kullanılamayacak.

İşte etkilenenlerin listesi. Bu gadget'ta toplam sadece 49 gadget olduğundan, kullanıcıların arama yapmasını basitleştirmek için bunları alfabetik sıraya göre düzenledik.

 


Geri Dön