14 / 09 / 2024

CEPA AVM'den anneler gününe özel kampanya

CEPA AVM'den anneler gününe özel kampanya

03-09 Mayıs 2010 tarihleri arasında CEPA'ya gelin, aynı gün içerisinde minimum 250 TL alışveriş yapın, sürpriz hediyelerden birini kazanın!


Teus Group'tan Antalya'ya dev proje!


CEPA Alışveriş Merkezi, Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. 03 - 09 Mayıs tarihleri arasında aynı gün içerisinde yapacağınız minimum 250 TL alışveriş için bir hediye kazanma şansınız olacak. Dekoratif eşyalardan giyime, LCD Ekran TV'den yiyecek çeklerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip "hediye havuzu"ndan kazanacağınız hediyelerinizi katılımcı mağazalardan temin edebilirsiniz. Üstelik anlaşmalı mağazalardan tek seferde yapacağınız minimum 250.-TL'lik alışverişlerinizde, hediye havuzundan bir yerine iki hediye alabilirsiniz.
CEPA, hediye dolu kampanyasının yanı sıra annesine sevgisini farklı yollardan göstermek isteyenler için de keyif dolu etkinlikler düzenliyor. Anneler Günü'ne özel "Minik Ressamlar" etkinliği, 03 - 09 Mayıs tarihleri arasında aynı gün içerisinde minimum 150 TL'lik alışveriş yapan ebeveynlerin 04 -09 yaş arası çocuklarını kapsıyor. 9 Mayıs Saat 14:30 - 16:00 arası gerçekleşecek etkinlik ile annesinin resmini en güzel çizen minik, annesi için Altınbaş'tan çok değerli bir takı kazanıyor. Etkinliğe katılıp annesinin resmini çizen tüm miniklerin resimleri Mayıs ayı boyunca CEPA'da sergilenecek.
CEPA'nın bir diğer alternatif Anneler Günü etkinliği ise; "Pasta Atölyesi". Annelerine tatlı bir sürpriz hazırlamak isteyen minikler için hazırlanan etkinliğe 03 - 09 Mayıs tarihleri arasında aynı gün içinde minimum 100 TL'lik alışveriş yapanlar katılabiliyor. Kuki House sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlikte minikler babalarıyla birlikte annelerine nefis pastalar hazırlayacaklar. Üstelik en güzel pastayı hazırlayan ekip Altınbaş'tan çok değerli bir takı kazanıyor. "Pasta Atölyesi", 9 Mayıs Anneler Günü'nde 12:00 - 14:00 saatleri arasında CEPA'da. Anneler Günü'nde çocukların sevimli dostları Pony'ler de CEPA'da! Ücretsiz Pony turu için tüm çocukları CEPA'ya bekliyoruz.
03 - 09 Mayıs tarihleri arası CEPA'ya gelin, hem "Anneler Günü Kampanyası"ndan yararlanın, hem de tüm mağazalardan (Bauhaus ve CarrefourSA hariç) yapacağınız alışverişlerde X2 CEPA Puan kazanma fırsatını kaçırmayın!
Tüm bu avantajlardan sadece CEPA Kart sahibi olanlar faydalanıyor. CEPA Kart almak çok kolay! CEPA Kart masasına gelin, başvuru formunu doldurun, anında kartınızı alın, siz de alışverişinizi renklendirin.


Geri Dön