14 / 05 / 2024

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...



TIGGO 8 PRO, başarılı bir kariyere sahip olan ve yaşam kalitesine önem verenlere hitap eden 7 koltuklu lüks bir orta boy SUV  şeklinde dikkatleri çekiyor. TIGGO 8 PRO’nun tasarımı, yalnızca üst düzey lüks araç kullanıcılarının gereksinimlerini karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda lüks sınıf 5+2 araç kullanıcılarının tüm aile gereksinimlerini de karşılıyor. 

Söz konusu model, kablosuz akıllı telefon şarjı, akıllı sıkışma önleyicili hafızalı elektrikli bagaj kapağı, otomatik katlanan, ısıtmalı ve buğu önleyicili elektrikli yan aynalar dahil, teknolojik açıdan zengin bir donanımla alıcılara sunuluyor. 360 derece kuş bakışı panoramik görünüm aracın çevresini net bir şekilde göstererek dar alanlardaki park ve manevralarda kullanıcının işini kolaylaştırıyor. TIGGO 8 PRO ayrıca on adetten fazla işleve sahip ADAS ile L2.5 akıllı destekli sürüş seviyesi ile sınıfında öncü oluyor. 

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

TIGGO 7 PRO, şehirli üst sınıfta kendini konumlandırıyor. Hem teknolojik donanımı hem de şık  tasarımı ile şehir içi kullanımına yönelik lüks bir SUV olarak dikkatleri çeken araç, daha genç bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. 

Elmas tipi ön ızgara, kafes matrisli LED farlar ve üç adet bütünleşik dokunmatik ekranlı kokpitiyle TIGGO 7 PRO, güncel trendleri teknolojik anlamda en iyi şekilde yanıtlıyor. TIGGO 8 Pro ile aynı teknolojik donanım seviyesiyle benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO, Chery’nin Türkiye pazarında satışına başlanacak iki yeni model olarak dikkatleri çekiyor. 

Ayrıntılı bilgi için: http://www.chery.com.tr/

Citroen C5 Aircross fiyatı açıklandı! Citroen C5 Aircross ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 fiyat listesi

Corolla Cross Hybrid'te lansmana özel 65 bin TL indirim fırsatı! Bugün son! İşte 18 Kasım 2022 fiyat listesi

Suzuki Jimny'ye 40 bin 900 TL zam! Artık neredeyse 1 milyon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön