15 / 05 / 2024

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası resmen açıkladı: 250 bin TL'ye varan kredi fırsatı! 

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası resmen açıkladı: 250 bin TL'ye varan kredi fırsatı! 

Ziraat Bankası tarafından sunulan Çiftçi Destek Kredisi'nin kapsamı belli olduç. Peki Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...



'Ziraat Bankası çiftçi kredisi 250 bin TL nasıl alınır?' sorusunun yanıtı binlerce çiftçi tarafından araştırılıyor. Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi'ne bankaların tüm şubeleri aracılığıyla başvuru yapılabiliyor. 

Bunların yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz zamanlarda çiftçilere bir müjde daha vermişti. 

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası resmen açıkladı: 250 bin TL ye varan kredi fırsatı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre, genç ve kadın çiftçilere yönelik özel paketlerin hazırlandığı gündeme geldi. 

Tarımsal KOBİ Kredisini de müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genç çiftçi ve kadın çiftçi kredi limitlerinin halihazırda 500 bin Türk Lirası olduğuna dikkat çekerek, "Biz gençlerimizin ve kadınlarımızın tarımın geleceğinde çok daha fazla söz sahibi olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı ve detayları paylaştı. 

Ziraat Bankası Genel Müdürüne çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Genç ve kadın çiftçi kredi limitlerini 500 bin liradan 1 milyon liraya çıkaralım diyorum. Alpaslan Bey, anlaştık değil mi? Bir yanlışlık olmasın" şeklinde konuşarak açıklamasını tamamladı.

150 bin TL yüzde 0 faizli evlilik kredisi başvuru şartları neler? 

Altını bilen adam İslam Memiş cuma gününü işaret etti! Gram altında yeni rakam geldi! Altın yatırımcıları hazır olun!

Doğal gaz ithalatı Mart ayında yüzde 26,6 azaldı!

 


Geri Dön