05 / 05 / 2024

Çiftçiler suya gelen rekor zamma isyan etti! Üretimi bırakırsak herkes aç kalır

Çiftçiler suya gelen rekor zamma isyan etti! Üretimi bırakırsak herkes aç kalır

Bursa’da yaşayan çiftçiler sulama suyuna gelen %110’luk zammın ardından protesto düzenledi.



SU FİYATLARI 26 KURUŞTAN 56 KURUŞA ÇIKTI

Üretimden çekilmeleri durumda herkesin sıkıntı yaşayacağının altını çizen Aktaş, artan maliyetlere rağmen üretim yapmak ve para kazanmak istediklerini ancak şu an zarar ettiklerini söyledi.

Çiftçiler suya gelen rekor zamma isyan etti! Üretimi bırakırsak herkes aç kalır

 “Bu Sulama Birliği’ni bizler kurduk” diyen Aktaş, “Beni aradılar dediler ki, ‘Başkanım biz zarar ediyoruz. Zam yapmamız lazım’ tamam da bu zammı yaparken yapılan yüzde 110‘luk zam yapın demedik ki. Suyu 26 kuruştan 56 kuruşa çıkardınız. Bu zamlar çiftçi için çok kötü bu şartlarda üretim yapamaz hale geldik. Yapılan zammın geri alınmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Haziran 2022 tarihinde saat 22:.00’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,30 Türk Lirası, euro 18,20 Türk Lirası, altının gramı ise 1.024 Türk Lirası değerinde.

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları uçtu! Tatil planı yapanlara kötü haber

23 Haziran’da Merkez Bankası’nın faiz kararı ne olacak? 17 ekonomistin katıldığı anketin sonucu açıklandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön