12 / 05 / 2024

Çiftçilere bayram öncesi ödeme müjdesi! Bugün hesaplara yatırıldı

Çiftçilere bayram öncesi ödeme müjdesi! Bugün hesaplara yatırıldı

Çiftçilerin Kurban Bayramı öncesi rahatlatan avans ödemesi haberi geldi. Yılda pazarlama amaçlı  2,5 milyon ton şeker pancarı üreten çiftçilere avans ödemesi yapıldı. Paralar bugün banka hesaplarına aktarıldı. İşte detaylar…



Fabrikaların ödeme süresini 7 aydan daha kısa bir zaman dilimine alması gündemde olsa da çiftçinin ürettiği ürünün parasını peşin alamaması üretimden uzaklaşmasına neden oluyor.

Şeker pancarının bu sene dönüm maliyeti 8 bin lirayı buldu. Artan girdiler yüzünden de iyi bakım yapamadıklarını belirten üreticiler, bu sene dönüm başına 7 ile 10 ton arasında verim bekliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön