01 / 05 / 2024

Çiftçilere büyük müjde! Yüzde 30 indirim!

Çiftçilere büyük müjde! Yüzde 30 indirim!

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren gübre fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; gübre fiyatlarından indirime gidildi. İşte ayrıntılar...



Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı ve aynı zamanda Van Erciş Ziraat Odası Başkanı olan Nihat Çelik, gübre fiyatlarında indirim yapıldığını aktardı. Yapılan indirim milyonlarca vatandaş tarafından olumlu karşılandığını belirten Çelik, indirimin devamını beklediklerinin de vurgusunu yaptı. 

Çiftçilere büyük müjde! Yüzde 30 indirim!

Çiftçiler indirimin yüzde kaç yapıldığını araştırıyor. Genel Başkan Nihat Çelik milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren indirim ile ilgili şu açıklamaları yaptı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön