21 / 05 / 2024

Çiftçilere büyük müjde! Yüzde 30 indirim!

Çiftçilere büyük müjde! Yüzde 30 indirim!

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren gübre fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; gübre fiyatlarından indirime gidildi. İşte ayrıntılar...



Tarımdanhabercom'da yer alan habere göre; Çelik, açıklamasında gübre fiyatlarının yüksekliğine dikkat çekerek “2020 yılından 2021 yılının kasım ayına gelinceye kadar gübre fiyatları dövizin artması gerekçe gösterilerek yaklaşık 4 kat yükseltilmiştir. Ancak sonrasında döviz kurlarında düşüş yaşanmasına rağmen gübre fiyatlarında herhangi bir gerileme olmamıştır. Dolayısıyla üre başta olmak üzere gübre fiyatlarında yüzde 30 indirime gidilmesini olumlu karşılamakla beraber bunun bir başlangıç olmasını diliyor ve indirimlerin devamını bekliyoruz.  Bu üretim sezonunda gübreden kaynaklı verim kayıpları ile karşılaşılmak istenmiyorsa gübre fiyatlarında daha fazla indirime gidilmeli, çiftçilerimizin kolayca gübre alıp tarlasına bahçesine atması sağlanmalıdır. Aksi halde yetersiz gübre kullanımı veya kullanılamaması nedeniyle verim kayıpları olabileceği gibi hayvancılığımızın yem hammadde ihtiyaçlarının karşılanmasında da birtakım zorluklar yaşanabilecektir” ifadelerine yer verdi.

Çiftçileri güldürecek haber geldi! Mazot ve gübre desteği! Başvuran alıyor...

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Mazot ve gübre desteği ödemelerinde kritik gün!

Çiftçilere ödeme kolaylığı! Borçlardaki faiz siliniyor!

Dolar yükselişe geçecek mi? Bugün dolar kaç lira?

Altın fiyatları sekiz ayın zirvesinde! 17 Şubat 2022 altın fiyatları!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön