05 / 07 / 2024

Çiftçilere kredi müjdesi! Kredi limitleri 5 kat artırıldı ve süre uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çiftçilere kredi müjdesi! Kredi limitleri 5 kat artırıldı ve süre uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Mazot ve gübre fiyatlarındaki yükselişler sonrasında zor günler yaşayan çiftçilere müjde verildi. Dünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası'nca çiftçilere sağlanacak kredi limitleri yükseltildi ve süreler de uzatıldı.



Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri taarfından tarımsal üretime ilişkin düşük faiz oranlı yatırım ve işletme kredisi kullandırılmasıyla ilgili kararda uygulanan değişiklik Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımladı. 

Çiftçilere kredi müjdesi! Kredi limitleri 5 kat artırıldı ve süre uzatıldı! Resmi Gazete de yayımlandı!

Kararda değişiklik yapan Cumhurbaşkanı Kararı ile birlikte, tarımsal üretim için sağlanan düşük faizli kredi uygulamasının 2023 yılına kadar uzatıldığı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı kararıyla, tarımsal üretim kapsamında sunulacak kredilerde üst limitler yüzde 50'den yüzde 233'e kadar artırıldı. 

Çiftçilere kredi müjdesi! Kredi limitleri 5 kat artırıldı ve süre uzatıldı! Resmi Gazete de yayımlandı!

Daha önceden karar kapsamında kredi tahsis edilen ve kredilerin tamamını veya bir kısmını kullanamayan üreticiler, kullanamadıkları kısımlar için 2022'nin bitimine kadar yeni belirlenen indirim oranlarından ve üst limitlerden yararlanabilecek.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100'er bin lira hibe verilecek!

Çiftçiye dünya bankasından 341 milyon dolarlık destek! 80 bini aşkın çiftçiye müjde!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatı yüzde 344, mazot ise yüzde 249 zamlandı! İşte kalem kalem o fiyat artışları...

Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar oldu? Yeni zam geldi mi? İşte 6 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

İETT'nin akbillere istediği zam sonrası bir geçişin fiyatı belli oldu

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön