08 / 05 / 2024

Çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Taban fiyatı belli oldu!

Çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Taban fiyatı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası alınan bazı önemli kararları açıkladı. O kararların içinde çiftçinin beklediği haberler de yer alıyor. İşte detaylar!



MISIRIN TON FİYATI BELLİ OLDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeminde Rusya-Ukrayna Savaşı, tahıl koridoru, ekonomideki gelişmeler ile birlikte terörle mücadele olan toplantı sonrası bazı açıklamalarda bulundu.

Mısır alım fiyatını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırf paradan para kazanmak adına yatırım yapmamak üretmemek satmamak Türkiye gemisinde delik açmak demektir. Biz bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Tespit ettiğimiz sorunların ahlaki temelli olduğunu gördüğümüz için çözüm yolları aramaktayız. Piyasada denetimleri sıkılaştırdık. Dövize ve altına yönelen kredi akışının önünü kestik. Tarım ürünlerine hakkı olan alım fiyatları verdik. Mısır üreticilerimize de müjde vermek istiyorum. TMO hasta dönemi yaklaşan mısır alım fiyatını ton başına 5 bin 700 lira olarak uygulayacaktır” şeklinde konuştu.

Bakanlık açıkladı! 25 bin TL promosyon ödenecek! İşte detaylar!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 22 Ağustos Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 22 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön