09 / 05 / 2024

Çiftçiye 6 ayrı kredi müjdesi! Ziraat Bankası tarım kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Çiftçiye 6 ayrı kredi müjdesi! Ziraat Bankası tarım kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Maliyet artışları sebebiyle üretimde güçlük çeken çiftçilere Ziraat Bankası tarafından açık çek veriliyor. Peki Ziraat Bankası tarım kredisi nedir? Ziraat Bankası tarım kredisine nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...



Genel Müdür Alpaslan Çakar, konuyla ilgili açıklamasında "Tarımla uğraşan tüm kesimlerin ekosistemin finansmanını oluşturduk. Bu ekosistemdeki tüm oyuncuların karşılıklı olarak ve birbirinden ayrılmaz bir bütün halinde etkileşim içindeyiz. Ziraat Bankası’nın tüm tarafları kapsayan ve finansal ihtiyaçlarına cevap verecek bir stratejiyle tarım ekosisteminin ayrılmaz bir parçası ve bu ekosistemin finansmanının ana bankası olmayı sürdürecek.

Biz daha çok üretmek zorundayız. Bizim bir karış tarım arazisini boş bırakacak lüksümüz yoktur. Daha çok çalışmak, üretmek ve ülke tarımını ileriye taşımak zorundayız. Mekanizasyona ve teknolojiye erişimi, hammadde üreten yapıdan katma değerli ürünlere geçişi hızlandırarak, verimlilik, karlılık ve sürdürülebilirlik için işletmelerimizi ölçek ekonomisine uygun boyuta taşımalı, birlikte iş yapma kültürünü yaygınlaştırmalıyız.

Çiftçiye 6 ayrı kredi müjdesi! Ziraat Bankası tarım kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Gençleri ve kadınları da tarımsal ekosisteme dahil ederek, bu temelin üzerine katma değerli üretimi ön plana çıkaran, tarım ürünleri fiyat oluşumuna ve istikrarına katkı sağlayacak, tarımsal okuryazarlığı ve tarım girişimciliğini, kooperatifçiliği, tarım ve sanayi entegrasyonunu, dijital tarım bankacılığını geliştirecek ürünler inşa edeceğiz. Tarımın tüm taraflarıyla işbirliği fırsatlarını kollayacağız ve geliştireceğiz. Bizim temel hedefimiz tarımda üretimi, verimliliği, karlılığı ve sürdürülebilirliği artırmaya yönelik finansal enstrümanlarla üreticilerimizi desteklemektir." ifadelerini kullandı. 

Çiftçiye müjde! Kredi limitleri 5 kat yükseldi, süre 2023'e uzatıldı! İşte Ziraat Bankası ve Tarım Kredi faiz oranları..

1 litre benzin, motorin ve LPG bugün kaç TL? İndirim geldi mi? Petrol Ofisi, Opet, BP ve Total 14 Nisan fiyat listesi...

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Çiftçi dört gözle bekliyordu, sonunda tarih verildi! İşte verim deposu buğdayın tarlalarda olacağı tarih

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön