06 / 05 / 2024

Cigna sigorta, yoluna QNB Sigorta olarak devam edecek!

Cigna sigorta, yoluna QNB Sigorta olarak devam edecek!

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik; faaliyetlerine QNB Sigorta adıyla devam edeceğini açıkladı. Şirketin ortaklık yapısı yüzde 100 QNB Finansbank iştiraki olarak değişti.



 

2007 yılından bu yana sigortacılık sektöründe hizmet veren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, yeni bir dönüşüm sürecine imza attı. Müşterilerinin değişen beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen şirket, yoluna QNB Sigorta olarak devam edecek.

Şirketin ortaklık yapısında daha önce QNB Finansbank yüzde 49 oranında ve Cigna Nederland Gamma B.V. ise yüzde 51 oranında paya sahipti. Gerçekleşen hisse devri ile beraber şirket yüzde 100 QNB Finansbank iştiraki haline geldi. Bu yeni yapılanmasıyla birlikte şirket, QNB Finansbank'ın gücünü de arkasına alarak, sigortacılık sektöründe daha etkili adımlar atmayı planlıyor.

Cigna sigorta, yoluna QNB Sigorta olarak devam edecek!

"CİGNA GLOBAL 200 YILLIK TECRÜBE"

QNB Sigorta Genel Müdürü Pınar Kuriş, kuruldukları günden bu yana QNB Finansbank’ın yanlarında olduğunu belirterek, “QNB’nin güveniyle ve değişime uyumlu kaslarımızdan aldığımız güç ile yolculuğumuza QNB Sigorta olarak devam etmenin heyecanın ve gururunu yaşıyoruz” dedi ve şunları söyledi: “200 yıldan fazla bir tecrübeye sahip, dünyanın önde gelen sağlık ve hayat sigortası şirketlerinden biri olan Cigna Global ile QNB Finansbank ortaklığında 2012 yılında yeni bir yolculuğa çıktık. Türkiye’nin her bölgesinden 5 milyondan fazla müşterimizle büyük bir aile oluşturduk. Sektör bileşenlerinin ve müşteri beklentilerindeki değişimlere en doğru şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. Dijitalleşme ile birlikte altyapı yatırımları, hizmet ve ürün çeşitliliğinin artırılması gibi konularda güçlü bir dönüşüm yapmayı planlıyoruz.”


 

 


Geri Dön