02 / 05 / 2024

Citroen'den Türkiye'ye özel ucuz ve az yakan otomobil müjdesi

Citroen'den Türkiye'ye özel ucuz ve az yakan otomobil müjdesi

Türkiye'de aşırı artan otomobil fiyatları üreticileri daha ekonomik ve az yakan araç üretmeye sevk etti. Son dönemin popüler Fransız markası Citroen, Türkiye'ye özel olarak üretilecek bir otomobilin proje aşamasında olduğunu duyurdu.



TÜRKİYE KOŞULLARINA UYGUN BİR MODEL SÖZÜ

Fransız CEO Cobée, “Türkiye ve birkaç başka pazar sayesinde daha rekabetçi pozisyonumuzu dünyada yeniden oluşturuyoruz. Haziran sonunda tekrar Türkiye’yi ziyaret edeceğim. Çünkü burada global bir lansman yapacağız. Büyük performansların olduğu bir nokta olduğu için lansmanı burada yapacağız. Burada lanse edeceğimiz araç tam olarak Türkiye pazarına uygun bir araç olacak. Bununla birlikte aslında tüm Akdeniz havzasına, Avrupa’yla, Kuzey Afrika’yla Türkiye’ye ve etrafındaki pazarlara uygun bir araç olacak.” ifadelerini ekledi.

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

Citroen C4 30 Mart 2022 Fiyat listesi! Yeni zam gelmeden alın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön