02 / 05 / 2024

Çocuğu olan ailelere müjde! Başvuru yapana 1.300 lira verilecek! Tarihleri sakın kaçırmayın

Çocuğu olan ailelere müjde! Başvuru yapana 1.300 lira verilecek! Tarihleri sakın kaçırmayın

Senede bir kez düzenli bir şekilde verilen kırtasiye yardımı başvuruları okulların açılmasına bir gün kalmışken ailelerin merakla beklediği gündem konusu oldu. İşte detaylar…



KIRTASİYE YARDIMI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Eğitim ve öğretim yardımı ödenekleri senede bir defa olmak ile beraber, başvuru kriteri aranmadan 1 Eylül – 31 Aralık tarihleri arasında YÖK ve MEB web adreslerinden öğrenim hali ve dereceleri tespit edilen hak sahibi olan ailelere toptan bir şekilde ödenir.

Tüm bunlara ek olarak, YÖK ve MEB sisteminden öğrenim durumu belirlenmemiş şekilde olan ilgili eğitim - öğretim yılı içerisinde istemeleri durumunda eğitim ve öğretim yardımları yine aynı öğretim yılı içinde ödenmekte. İlgili kişiler, bu taleplerini e - Devlet eli ile “Eğitim Öğretim Yardımı Talebi” butonuna  tıklayarak da yapabilirler.

KIRTASİYE YARDIM PARASI NE KADAR, KAÇ LİRA?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesi dahilinde uygulanan kırtasiye yardım parası, ihtiyaç sahibi ailelere karşılıksız olarak 1. 300 lira olarak ödeniyor.

Çocuğu olan ailelere müjde! Başvuru yapana 1.300 lira verilecek! Tarihleri sakın kaçırmayın

Maaş promosyonlarında yüzde 188’lik zam! İşte 2022 polis maaş promosyonu! Promosyona dair her şey bu haberde

Tapuda yeni dönem başlıyor! Ev alacak satacak herkes buraya! Resmen değişti

Emeklilere yeni yıl zammı! Hangi emeklinin maaşı ne kadar olacak? Tek tek belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön