30 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...



Millet bahçeleri konusunda da vizyon projenin Atatürk Havalimanı'na yapılmakta olan 7,7 milyon metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyanın en gözde şehir parkları arasında yerini alacaktır. 

Bazıları seçim sürecinde burayı yabancı şirketlere peşkeş çekme niyetini belli etse de milletimiz onlara fırsat vermemiştir" açıklamasında bulundu. 

Söz konusu açıklamasında "İstanbul Atatürk Havalimanı millet bahçesiyle birlikte ülke genelindeki 500 millet bahçesinin tamamını bitirdiğimizde ülkemizin çehresinin değişeceğine inanıyorum" ifadelerine de yer veren Erdoğan, çevre haftası ile ilgili de konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Konuya ilişkin açıklamasında "Bizim dünya görüşümüzün özünde tabiatı ve kainatı bir emanet olarak görmek vardır. Gökyüzü, denizler, toprak, hava, gözümüzün gördüğü veya görmediği her şey bizlere emanettir" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yılki çevre haftasının temasının temiz dünya temiz deniz şeklinde belirlendiğini belirtti. 

Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasını "5 sene önce başlattığımız Sıfır Atık projesinin temel hedefi plastik atıklarının önüne geçilmesidir. Atık konusundaki çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! KPSS'li ve KPSS'siz başvurular İŞKUR üzerinden olacak!

Peugeot 508 model otomobile haziran zammı! Peugeot 508 ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 fiyat listesi

THY'den en yüksek mayıs ayı performansı: 7,4 milyon yolcu taşıdı!

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı hangi şartlarda evden çıkarılabilir? Mülk sahibi ve kiracı hakları neler?


Geri Dön