30 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'deki yatırımları inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'deki yatırımları inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı, Yusufeli, Borçka, Deriner ve Muratlı Barajlarındaki çalışmaları havadan inceledi. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün Rize'ye geldi. Helikopterle Rize ve çevresinde yapımı devam eden yatırımları inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede yapımı devam eden Rize-Artvin Havalimanı, Yusufeli, Borçka, Deriner ve Muratlı Barajlarındaki çalışmaları havadan inceledi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize deki yatırımları inceledi!


Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan eşlik etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize deki yatırımları inceledi!

 

 

Rize İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi nedeniyle kentte geldiğini, çeşitli incelemeler yaptığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaat çalışmalarını yerinde göreyim istedim. Orayı şöyle bir havadan gördüm. Daha sonra da Artvin Yusufeli Barajı ile ilgili çalışmaları Borçka, Deriner, Muratlı, Hartun yerinde göreyim istedim. Oraları gördük." açıklamasında bulundu.

 

 


Geri Dön