29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kripto paraya yasal düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kripto paraya yasal düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kripto paraları değerlendirdi. MYK'da kripto paralar da gündemdeyken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın önümüzdeki günlerde kripto para temsilcileriyle bir görüşme daha yapacağı öğrenildi..



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kripto para' için yasal düzenleme talimatı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin son MYK toplantısında personeline, bir süredir hazırlanmakta olan kripto para yasasını ana hatlarıyla belirleyen temel yasanın bir an önce Meclis'e getirilmesi talimatını verdi.

A Haber'de yer alan habere göre; Bu kapsamda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın çalışmaların bir an önce tamamlanması için önümüzdeki günlerde kripto para temsilcileriyle bir görüşme daha yapacağı öğrenildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön